Menu:

Да ли желите да постанете политичар???


Желите да активно учествујете у политичком животу еСрбије??? 

Желите да постанете конгресмен???

Желите да будете фактор који одлучује???

Желите да се укључите у рад Српске народне одбране???

Желите да се Ваш глас чује!!!???


Српска народна одбрана свим нашим члановима пружа прилику да се активно укључе у рад странке и да својим идејама и радом помогну у развоју наше странке.

Српска народна одбрана има прецизно израђену структуру која је састављена из три oсновна елемента:

-
Председник
 представља и заступа странку, организује активности, преговара са преседницима других странака и прави договоре о коалицијама, води финансијске извештаје и сазива седнице Управе. Председник има своја два заменика и генерелног секретара.

-Управа странке је највиши орган странке који одређује смернице деловања, доноси Програм и Статут, бира и разрешава председника странке и чланове управе, доноси друге значајне одуке итд..

-Политички савет предлаже Управи и председнику странке измене и допуне Програма и Статута, смернице деловања и друге активности описане у Статуту странке. 

Политички савет је веома битан и важан орган странке из којег се регрутују чланови заУправу странке, конгресне изборе, Владу и друге политичке функције.

Желим да се активно укључим у рад странке, шта треба да урдим???

Ваш активан политички живот можете започети тако што ћете:

1. доћи на чет Политичког савета и јавно изразити жељу за активнијим радом у странци, 

2. регистровати се на форуму наше странке и у за то предвиђеном делу оставити своју пријаву са линком до профила, након чега ће Вас неко из Савета контактирати и дати Вам смернице за даље деловање.

Запамтите:

Политичко ангажовање захтева много одрицања, нарочито када је у питању учешће у власти државе. Такође, морате бити спремни да предано и вредно радите на испуњавању наведених програмских циљева. 

ПОЛИТИКА НИЈЕ ПРИВИЛЕГИЈА, ВЕЋ ОБАВЕЗА!!!